top of page

Molt més que un software

SyTAHC

El millor software, necessita del millor acompanyament i l'equip de TAHC4 ho garanteix.

TAHC4 utilitza la millor tecnologia en cada cas, un sistema híbrid que combina el millor d'una instal·lació local i el millor del Cloud. La robustesa i potència dels equips, amb base de dades en local sense renunciar a la facilitat i immediatesa del Cloud. Disposant d'una eficaç analítica en temps real.

  • Terminal de mà
  • Pantalla de cuina
  • Permisos / operaris
  • Informes web
sofytahc.001.png
Captura de Pantalla 2021-07-27 a les 12_edited.png
logo-Android-Andy.png
windows.png

Multiplataforma

Disponible per Android, Windows i Cloud

ANALÍTICA

Anàlisis i estadística eshaustiva de vendes amb gestió d'estocs i escandalls.

Els informes més complerts i detallats permeten pendre les millors decisions, i tenir sempre les dades disponibles permet fer-ho ràpidament. L'accés multiusuari  permet treballar simultániament a varies persones sobre les mateixes dades, així analitzem resultats mentre controlem stock i comptabilitat.

INTEGRACIÓ

Incrementa els teus clients i amplia el teu camp de negoci amb solucions de delivery, click & collect i reserves conectades a la nostra aplicació.

Integrem les millors aplicacions de cada sector per fer de SofyTahc una eina encara més potent. En un món cada cop més 'connectat' enllaçem amb les millors aplicacions de cada sector, delivery, click & collect, reserves, comptabilitat, gestió de cuines i catering i Erp's.

CONTROL COBRAMENTS

Calaixos automàtics i plataformes de cobrament digital.

Control de l'efectiu de forma eficient, ràpida e higiénica, els operaris ja no cal que toquin diners, evitem que estiguin pendents d'equivocarse amb el canvi i poden dedicar tot l'esforç a vendre i atendre als clients, evitem descuadres de caixa guanyant temps. La connexió amb datàfon evita també els errors al cobrar amb targeta.

INFORMES WEB

Tota la informació de vendes en temps real i de forma remota.

La informació del seu negoci al moment desde qualsevol lloc. Com va la venta del dia, control d'incidències i anul.lacions, comparativa amb altres dies y  consulta d'històrics. 

CONTROL DE PRESÈNCIA

Registre de la jornada laboral des treballadors.

Control de fitxatge dels empleats en cumpliment del nou decret Llei 8/2019 d'obligació del registre horari dels treballadors. Disponibilitat d'informar aquests registres en qualsevol moment tant des del local en cas de ser requerits o remotament per control i supervisió.

PERFILS/OPERARIS

Control de permisos.

Identificació i control d'actuacions de l'operari, assignant rols a cada empleat i donant permisos en funció del rang i de les necessitats. Identificació d'operari per codi, clau magnètica, pulsera o empremta dactilar.

registradores.001.png
Captura de Pantalla 2021-07-27 a les 12_edited.png
bottom of page